Skip to main content

VD LAW GROUP a asistat Hugo Boss România în cadrul procedurii de deschidere a unui nou spațiu comercial în cadrul complexului Băneasa Shopping City

Societatea de avocatură VD Law Group a acordat  asistență juridică în cadrul procesului de extindere a activității Hugo Boss în România, prin deschiderea unui nou spațiu comercial cheie în complexul comercial Băneasa Shopping City din nordul capitalei.

Negocierea și finalizarea tranzacției a necesitat o abordare specializată și adaptată unui context economic deosebit. Deținătorul francizei Hugo Boss în România a securizat o nouă locație cheie, confirmând astfel interesul de extindere pe piața locală, tranzacția actuală marcând debutul unui amplu proiect de extindere și în alte orașe importante din România în următorii 2 ani.

„Ne bucurăm că am putut ajuta la extinderea unui business autohton, parte a unui brand internațional de prestigiu, cu precădere într-un moment de puternică incertitudine economică. Apreciem și susținem dorința antreprenorilor de expansiune pe piața românească și suntem pregătiți să oferim servicii performante adaptate nevoilor acestora” au declarat avocații coordonatori ai proiectului, Sergiu T. Vasilescu (Managing Partner) și Luca Dejan (Partner).

VD Law Group este un actor nou pe piața avocaturii de business din România ce urmărește furnizarea unor servicii juridice specializate în domenii complexe precum: real estate, tehnologii emergente (blockchain & cryptocurrency), pharma, piețe de capital și soluționarea disputelor.

Author vdlawgroup

More posts by vdlawgroup

Leave a Reply