Skip to main content

VD Law Group a asistat Hugo Boss România în cadrul procedurii de deschidere a primului Outlet HUGO BOSS din România.

Negocierea și finalizarea tranzacției a necesitat o abordare specializată și adaptată unui context economic deosebit. Deținătorul francizei Hugo Boss în România continuă procesul de extindere pe piața locală, tranzacția actuală fiind al treilea pas important pe care Hugo Boss îl face în România după deschiderea primelor două magazine din București.

„Ne bucurăm să fim în continuare alături de clienții noștri, outlet-ul din Fashion House Militari fiind doar prima surpriză pe care HUGO BOSS o pregătește, în acest an, în România. Momente ca acestea ne oferă satisfacție si ne motivează. Implicațiile juridice pentru deschiderea unui nou magazin sunt complexe și adesea anevoioase, însă echipa VD Law Group este pregătită să ofere consultanță juridică atât francizelor care doresc să intre sau să se extindă pe piața românească cât și celor românești care doresc să cucerească lumea” au declarat avocații coordonatori ai proiectului, Sergiu T. Vasilescu (Managing Partner) și Luca Dejan (Partner).

VD Law Group și JASILL aduc o perspectiva noua pe piața de avocatură de business din Romania, oferind servicii juridice integrate cu servicii de audit și contabilitate, dedicate unor domenii precum tehnologiile emergente (tech, blockchain, crypto AI), real estate, farmaceutice, piete de capital, media și data privacy. Societatea este caracterizată de o capacitate puternică de adaptare la ritmul impus de dezvoltarea tehnologiilor inteligente.

Author vdlawgroup

More posts by vdlawgroup